Aktiv med artrose

Merete Fogh Lund
Merete Fogh Lund

Eier av Åmli Fysioterapi & Trening

Aktiv med artrose er et undervisnings- og treningsforløp for pasienter med artrose i hofter og/eller knær. 

Forløpet starter med en undervisningskveld hvor du får lære om artrose, hva artrosesykdom er, behandling og hva du selv kan gjøre for å bedre dine symptomer og plager.

Før eller etter denne kvelden skal du igjennom en liten test bestående av 3 øvelser. Nærmere tidspunkt avtale med Merete. Denne test gjentas når forløpet avsluttes.

Selve treningsforløpet går  over 8-12 uker. Som deltaker får du et individuelt tilpasset treningsprogram med trening to ganger i uken. Du velger selv om du ønsker å trene på egen hånd eller individuelt i gruppe. Treningen tilpasses dine lokale forhold.

I prosjektet ligger også et elektronisk registreringssystem hvor både pasient og fysioterapeut skal svare på spørreskjemaer og hvor resultater fra fysiske tester skal legges inn. Det er frivillig å delta i denne siste delen.

I Åmli starter dette programmet neste gang sannsynligvis høsten 2023 (avhengig av antall påmeldte)

Praktiske opplysninger:

Undervisningen vil foregå på Helsehuset (møtelokalet i underetasjen) Påmelding til Merete på tlf 91894914

Undervisningskvelden koster kr 306,-/pr pers. Inkl. lett servering. Hvis du deltar i gruppetreningen koster det kr 102,-/gang. Dette er vanlige egenandeler som inngår i frikortordningen med et tak på kr. 3.040,-/år.

Max antall deltakere: 10 personer

Gruppetreningen foregår mandag, onsdag og fredag formiddager. Mandager og fredager innen for tidsrommet 10.30-12.00 og onsdager 09.30-11.00. Det er også mulig å kombinere hjemmetrening med gruppetrening om du ønsker det. 

Ønsker du ytterligere opplysninger? Ta gjerne kontakt på mail fysio.merete@gmail.com eller på telefon 91894914.

Flere nyheter

Retningslinjer for trening
Covid-19

I forbindelse med situasjonen rundt Covid-19, så har vi innført noen retningslinjer for trening hos oss. Vi håper at alle treningsglade vil vektlegge å følge disse retningslinjene.