Åmli fysioterapi & Trening

Treningssenter

Hos oss finner du ca 200 m2 velutstyrte lokaler med stort sett alt av nødvendig treningsutstyr, for både tung styrketrening og utholdenhetstrening. Her er både frie vekter og apparattrening. Matter, baller, bosuballer, strikk, redcord, medisinball med mer.

Åmli fysioterapi & Trening

Gruppetrening

Vi tilbyr ulike former for gruppetrening. Vi har egne grupper for KOLS-trening. Vi har strikktrening, bassengtrening med mer. Klikk nedenfor for å lese mer om våre tilbud. 

Merete Fogh Lund / Åmli Fysioterapi & Trening / Om meg

Fysioterapi

Litt om meg

Jeg har lang erfaring og utallige kurs innen trening og fysioterapi. Det er også jeg som eier og driver treningssenteret her på Åmli Fysioterapi & Trening. Klikk nedenfor, hvis du ønsker å lese mer om meg og min bakgrunn.

Åmli Fysioterapi & Trening

Nyheter og info fra klinikken

Her finner du informasjon og nyheter fra oss på klinikken. 

For eksempel vil vi alltid poste informasjon om situasjonen rundt Covid-19. Klikk nedenfor hvis du vil lese alle våre innlegg.

Du kan gjerne også følge oss på vår Facebookside.

Aktiv med artrose

Aktiv med artrose er et undervisnings- og treningsforløp for pasienter med artrose i hofter og/eller knær.  Forløpet starter med en undervisningskveld hvor du får lære om artrose, hva artrosesykdom er, behandling og hva du selv kan gjøre for å bedre

LES MER »
Retningslinjer for trening

Covid-19

I forbindelse med situasjonen rundt Covid-19, så har vi innført noen retningslinjer for trening hos oss. Vi håper at alle treningsglade vil vektlegge å følge disse retningslinjene.

LES MER »

Kort om klinikken

Åmli Fysioterapi & Trening tilbyr vanlig fysioterapi. Vi kan også hjelpe deg med treningsprogram og øvelser. Ta kontakt for mer informasjon.

Åpningstider Fysioterapi

Åpningstider Treningssenteret